La Nocturna de Canet anul·lada per perill meteorològic

Des de l’organització us donem les gràcies als més de 550 participants a La Nocturna de Canet d’ahir el vespre. Com ja sabeu, per perill de tempesta elèctrica l’alcalde de Canet, per seguretat, va ordenar la suspensió de la cursa. A hores d’ara ja tenim un dia fixat del mes de juliol per organitzar-la de nou (a confirmar amb l’Ajuntament aquesta setmana). Us anirem informant de totes les novetats. Obrirem noves inscripcions degut a les sol·licituds rebudes. Moltes gràcies per la vostra comprensió, ens tornem a veure ben aviat!

 

2 comentaris

 • Quin dia de juliol es fara la cursa¿

  • Bon dia Neymar!

   Amb una gran probabilitat, La Nocturna de Canet es farà el proper 26 de juliol. Esperem que l’ajuntament ens doni el permís definitiu aquest dimarts (que es el proper dia laborable a Canet) i poder-ho fer oficial ben aviat.

   Al respecte, informar-te també que tots els que esteu inscrits se us transfereix automàticament la inscripció pel dia 26. Important guardar el dorsal. D’altra banda, degut a les peticions rebudes, tornarem a obrir algunes inscripcions. Us anirem informant de tot el procés i de les novetats mitjançant la web i el facebook: http://www.facebook.com/triesport

   Moltes gràcies pel teu interès i per la teva comprensió.

   Quedem a la teva disposició per a qualsevol altre dubte/consulta.

   Salutacions

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s