Obra Social “la Caixa”

Obra Social ”la Caixa”: 9,5 milions de beneficiaris

L’Obra Social ha culminat l’any 2014 la integració a la Fundació Bancària ”la Caixa”. Aquest canvi organitzatiu, fruit de la necessitat d’adaptar-se al nou marc legal, ha permès incrementar la capacitat operativa i blindar, encara més, la continuïtat del compromís social de l’entitat, un dels seus símbols d’identitat més singulars i irrenunciables des que va néixer el 1904. 

El 2015, sota la presidència d’Isidre Fainé i la direcció general de Jaume Giró, la Fundació Bancària ”la Caixa” mantindrà el pressupost de la seva Obra Social en 500 milions d’euros, la mateixa quantitat que els set exercicis precedents. Aquesta dotació situa l’entitat com la primera fundació privada d’Espanya i una de les més importants del món.

El desenvolupament de programes socials focalitzats en els grans reptes actuals, com l’atur, la lluita contra l’exclusió o l’accés a l’habitatge, continuaran concentrant una bona part dels esforços de l’entitat. El gruix de la inversió, el 67,1% del pressupost (336 milions d’euros), es destinarà a desenvolupar programes socials i assistencials; l’apartat cultural acapararà el 13,4% de la inversió (67 milions); els programes de ciència i medi ambient suposaran l’11,2% (56 milions), i el suport a l’educació i la investigació, el 8,2% (41 milions d’euros).

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s